Στην εποχή της τεχνολογίας που διανύουμε, το INTERNET άλλαξε τα πάντα στο τομέα "marketing". Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για τον καλύτερο και πλέον άμεσο, γρήγορο, αποτελεσματικό και ποιοτικό τρόπο προβολής. Το βασικό ζητούμενό, όμως, της WebPLANNING είναι να μπείτε στο χώρο, αποκτώντας τη δική σας καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα, αλλά αυτό να γίνει με χαμηλό-προσιτό κόστος, αποφεύγοντας λύσεις που ανεβάζουν το κόστος στα ύψη ή άλλες που το αποτέλεσμά τους δεν τιμά την επιχείρησή σας.

Αναθέστε στη WebPLANNING την προβολή σας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι, βλέποντας ως τελικό αποτέλεσμα αυτό που πράγματι περιμένατε να δείτε και αυτό που θα θέλατε να δουν οι πελάτες σας. Εμείς, μελετώντας τις ανάγκες σας, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στη σχεδίαση και τη κατασκευή της ηλεκτρονικής σας παρουσίας στο διαδίκτυο, σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Τα διαθέσιμα πακέτα αρχίζουν από 200 Euro και φτάνουν ως εκεί που φτάνουν οι ανάγκες σας!

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας και η ανάπτυξη των εφαρμογών γίνεται, μετά από μελέτη και δημιουργία σεναρίου, από ειδικούς προγραμματιστές, ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια από ειδικευμένους στο web design γραφίστες.