Τα πακέτα φιλοξενίας της WebPLANNING είναι τα πλέον ευέλικτα και οικονομικά της ελληνικής αγοράς, έχοντας όμως - όπως πάντα - υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Είναι σχεδιασμένα κατά τρόπο τέτοιο ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του συνόλου των επιχειρήσεων, που επιθυμούν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Περιλαμβάνουν φιλοξενία ιστοσελίδων σε ταχύτατους servers, καταχώρηση του επιθυμητού domain name στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας χωρίς κόστος διαμεσολάβησης, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παροχή FTP account και πολλά ακόμα.

Ιδιαίτερα οικονομική λύση, ιδανική για τη μικρή επιχείρηση, για όσους σχετίζονται με MLM και δίκτυα πωλήσεων, για επαγγελματίες και γενικά για όποιον θέλει να έχει το στίγμα του στο διαδίκτυο χωρίς υπερβολικό κόστος αποτελεί η φιλοξενία στο δικτυακό τόπο της WebPLANNING (το πλήρες πακέτο σχεδίασης και φιλοξενίας στοιχίζει μόνο 200 Euro και πρόκειται, αναμφισβήτητα, για την χαμηλότερη τιμή στην αγορά).

Υπάρχει, τέλος, η δυνατότητα Web Forward ήδη υπάρχουσας σε free server ιστοσελίδας, με ελάχιστο κόστος και πολλά πλεονεκτήματα.