Η WebPLANNING, στα πλαίσια ανάπτυξης νέων υπηρεσιών σε συνεργασία με την εταιρία FORTHnet, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της για τηλεφωνικές κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, βάζοντας τέρμα  στους υπέρογκους λογαριασμούς. Οι χρεώσεις είναι 8% φθηνότερες από του ΟΤΕ στις αστικές κλήσεις, 36% στις υπεραστικές και έως 26% στις κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα, ενώ δεν υπάρχει μηνιαίο πάγιο και ελάχιστη χρέωση.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ανάλογη φόρμα, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Τόσο απλά, σε λίγες ημέρες, θα έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουμε!

Οι υπηρεσίες τηλεφωνίας της WebPLANNING δεν σταματούν, όμως, εδώ. Διαθέτουμε προς πώληση τη κάρτα προπληρωμένου χρόνου Smartalk, με την οποία έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε όλες τις τηλεφωνικές σας κλήσεις με πολύ χαμηλές χρεώσεις, ενώ μπορείτε να επιλέξτε και τη σύνδεση internet που σας ταιριάζει, μέσα από τα διαθέσιμα πακέτα τις FORTHnet.